Martin Specken

Oprichter (2000) en eigenaar van Specken.NL. Met een team van zelfstandig opererende specialisten werkt Martin aan het verbeteren van de interactie tussen mensen en computertoepassingen en het bewustzijn daarover.

Je bent hier:  Home  /  Over ons  /  Martin Specken

Martin Specken

De gebruiker centraal

Martin Specken houdt zich bezig met het verbeteren van de interactie tussen mensen en computertoepassingen. Zijn uitgangspunt is het benaderen van ICT-toepassingen vanuit de eigenschappen, behoeften en beleving van de gebruikers ervan. De (toekomstige) doelgroep staat hierbij centraal.

Vanuit deze benadering adviseert Martin organisaties in de optimalisering van hun (prototype) website of app. Met zijn bedrijf Specken.nl ontwikkelt Martin op maat websites, intranetten en content management systemen. Ook verzorgt hij incompany trainingen, lezingen en is hij actief als personal ICT-trainer.

Overige activiteiten

Martin is als parttime docent verbonden aan de opleiding Human Technology van de Hanzehogeschool Groningen. Naast zijn werk volgt hij ter verdieping de master opleiding Human Machine Communication aan de Rijksuniversiteit Groningen. Wat er in de hersenen gebeurt als mensen met ICT werken heeft zijn bijzondere interesse.

Publicaties

In het boek Maak van je webwinkel een succes (2012) beschrijft Martin hoe webshops gebruiksvriendelijk en toegankelijk kunnen worden gemaakt. Het boek is met meerdere auteurs geschreven onder regie van Annelies Verhelst. Op het online platform 42bis.nl publiceert Martin maandelijks een blog over de interactie tussen mensen en ICT-toepassingen en de bewustwording daarover.

Social media

Martin is zowel zakelijk als privé actief op social media. In de bijbehorende rubriek op deze website staat een overzicht.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138