Sitebeheer met CMSystem

Denken en werken vanuit de

van (beoogde) ICT-gebruikers

Je bent hier:  Home  /  Ontwikkeling  /  Sitebeheer met CMSystem

Voorbeeld

We ontwikkelen op maat content management systemen (cms)

Om een (mobiele) website te kunnen beheren is een content management systeem nodig. Hier kan je als gebruiker inloggen en bijvoorbeeld teksten toevoegen, bewerken of verwijderen. Ook kunnen afbeeldingen worden geplaatst. Wij hebben ons eigen CMSystem hiervoor ontwikkeld.

CMSystem

Onder de naam CMSystem ontwikkelen we geheel op maat gebruiksvriendelijke en toegankelijke systemen om content te beheren. Naast een cms om een website te beheren ontwikkelen we ook regelmatig speciale backofficesystemen voor onze opdrachtgevers.

Het voordeel van maatwerk is dat er geen knopje of link teveel in het systeem staat. Ook kunnen wij vaak net wel hele specifieke wensen ontwikkelen die met standaard software die op de markt is niet goed mogelijk zijn.

Voorbeelden van de vele mogelijkheden

VoorbeeldNaast content management voor websites kunnen we vrijwel alles wat onze opdrachtgevers willen ontwikkelen. Enkele voorbeelden uit onze praktijk:

Toegankelijkheid en Webrichtlijnen

Een belangrijk onderscheid met content management systemen op de markt is dat ons CMSystem zorgt voor een zeer toegankelijke output op webpagina's. Dit voldoet bijvoorbeeld aan de hoge eisen die de Nederlandse overheid stelt met de zogenaamde Webrichtlijnen.

Tarieven ontwikkeling

Websites Webshops Content beheer (cms)
Ontwikkeling op maat JA JA en NEE 1 JA
Gebruiksvriendelijk JA JA JA
Toegankelijk JA JA JA
Joomla / Wordpress NEE NEE NEE
Maandelijkse kosten n.v.t. vanaf € 19,95 n.v.t.
Eenmalige kosten vanaf  € 995,- vanaf  € 395,- vanaf  € 995,-
Nu aanvragen Nu aanvragen Nu aanvragen

1 = een mix van eigen ontwikkeling en de technologie voor webshops en online betalen van onze partners.

De genoemde kosten zijn exclusief 21% BTW.

Gerelateerde diensten

We ontwikkelen ook op maat content management systemen (cms) en concepten voor websites en apps voor smartphones en/of tablet computers. Van bestaande websites en apps evalueren we als onafhankelijke de usability.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138