Een webshop beginnen

Wij helpen uw organisatie op weg

Je bent hier:  Home  /  Ontwikkeling  /  ICT-toepassingen  /  Webshop

Voorbeeld

Wat is er nodig voor een succesvolle webshop?

Voor een webwinkel online wordt geopend is een gedegen voorbereiding vereist. Wij begeleiden organisaties in het midden- en kleinbedrijf (MKB) bij het gehele proces van het starten van een nieuwe of verbeteren van een bestaande webshop.

De voorbereiding

In onze visie is het van belang dat de beleving van online winkelen en de behoeften van de (toekomstige) doelgroep in kaart wordt gebracht. Hiervoor gaan we onderzoek uitvoeren bij een selectie van mogelijke klanten. Of we trainen mensen in hoe ze dit kunnen onderzoeken. De onderzoeksresultaten worden verwerkt in een prototype van de webshop.

Aan de hand van het prototype wordt gekeken of de stappen die klanten doorlopen van binnenkomen in de online winkel tot en met het afrekenen duidelijk genoeg zijn. In deze fase wordt ook betaald op welke manieren de betalingen kunnen worden gedaan en wat er juridisch geregeld moet worden.

De ontwikkelfase

Wij ontwikkelen de techniek van de webshop samen met IS Online waarmee we al sinds 2000 samenwerken. Als partner levert IS Online de techniek voor het plaatsen van de online producten en de online betalingen. In deze fase trainen we de mensen die de webshop gaan beheren waarbij we met webshop zelf gaan oefenen.

De opening en daarna

Als de webwinkel eenmaal in de lucht is wordt het zaak om een goede klantenservice op te zetten. In onze training wordt hier aandacht aan besteed. Ook komt de logistiek aan bod en de manier waarop de webshop gepromoot kan worden via bijvoorbeeld social media.

Publicatie Martin Specken

In het boek Maak van je webwinkel een succes (2012) beschrijft Martin Specken als een van de auteurs hoe webshops gebruiksvriendelijk kunnen worden gemaakt. De aspecten die in Martin's hoofdstuk twee worden beschreven komen ook terug in de trainingen.

Tarieven ontwikkeling

Websites Webshops Content beheer (cms)
Ontwikkeling op maat JA JA en NEE 1 JA
Gebruiksvriendelijk JA JA JA
Toegankelijk JA JA JA
Joomla / Wordpress NEE NEE NEE
Maandelijkse kosten n.v.t. vanaf € 19,95 n.v.t.
Eenmalige kosten vanaf  € 995,- vanaf  € 395,- vanaf  € 995,-
Nu aanvragen Nu aanvragen Nu aanvragen

1 = een mix van eigen ontwikkeling en de technologie voor webshops en online betalen van onze partners.

De genoemde kosten zijn exclusief 21% BTW.

Gerelateerde diensten

We ontwikkelen ook op maat content management systemen (cms) en concepten voor websites en apps voor smartphones en/of tablet computers. Van bestaande websites en apps evalueren we als onafhankelijke de usability.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138