Projectondersteuning

En specialist op het gebied van

opnemen in je ontwikkelteam?

Je bent hier:  Home  /  Optimalisering  /  Projectondersteuning

Martin Specken

Neem een usability en accessibility expert op in je projectteam

Wanneer er aan een nieuwe of verbeterde versie van een website of app wordt gewerkt kan een onafhankelijk blik geen kwaad. Martin Specken ondersteunt sinds het jaar 2000 organisaties bij het proces van de ontwikkeling van ICT-toepassingen. Daarbij vertegenwoordigt hij de (toekomstige) gebruikers ofwel de doelgroep.

Werkwijze

Martin komt bij de start van een project langs om aan te horen wat de plannen zijn. Hij geeft meteen zijn visie op de plannen en komt met een voorstel voor hoe de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid in het project geborgd kunnen worden.

Zo kan het zijn dat middels een cardsorting en/of prototyping sessie in kaart wordt gebracht hoe de doelgroep informatie ordent of een interface vormgegeven wil zien.

Het is ook mogelijk dat via enkele panelgesprekken met de doelgroep onder leiding van Martin wordt achterhaald wat de behoeften en beleving van de (toekomstige) gebruikers zijn. Martin vertaalt dit in concrete adviezen en schematische weergaven (wireframes) als eenvoudig protoype. De programmeurs en grafisch ontwerpers kunnen daarmee aan de slag.

Tarieven

We stellen graag op maat een offerte op nadat telefonisch is besproken wat de behoefte van de opdrachtgever is. Vul onderstaand formulier in en Martin Specken belt persoonlijk terug binnen twee werkdagen.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138