Je persoonlijke ICT-trainer

Je bent hier:  Home  /  Training  /  Je persoonlijke ICT-trainer

Martin Specken

ICT-trainer Martin Specken helpt je persoonlijk verder

Wanneer je op het moment dat het jou goed uitkomt meer te weten wilt komen over net dat ene aspect van bijvoorbeeld de omgang met social media, het presenteren met Prezi of gebruiksvriendelijke ontwerpen maken kan een persoonlijke trainer uitkomst bieden.

De trainer

Als trainer van organisaties en docent van hbo-studenten ben ik zeer ervaren. Ik verzorg de persoonlijke trainingen zowel op locatie als via de webcam.

Mogelijke onderwerpen

Elke individuele training of incompany groepstraining, lezing of workshop wordt op maat samengesteld en afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Een aantal mogelijke onderwerpen:

Werkwijze

In onderling overleg wordt bij de eerste afspraak een plan opgesteld waarmee de doelen van de deelnemer het beste kunnen worden bereikt. Dat komt vaak neer op een of twee contactmomenten per week gedurende enkele weken. Elke training is zeer to the point en duurt minimaal een en maximaal twee keer drie uur op een dag.

Bij meerdere trainingen is het gebruikelijk dat de deelnemer een opdracht krijgt die voor de volgende training uitgevoerd moet worden. Dit zorgt ook voor enige druk bij de deelnemer om er daadwerkelijk voor te gaan. Er wordt niet gewerkt met handleidingen. Wel adviseer ik geregeld boeken als naslagwerk.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren zowel MKB-bedrijven, freelance specialisten als diverse overheidsorganisaties.

Tarieven

Personal training Incompany training
Aantal deelnemers 1 2 - 6 7 - 12
Inclusief voorbereiding JA JA JA
Inclusief handouts NEE JA JA
Opbouw tarief Per deelnemer per uur Per deelnemer per uur Per deelnemer per uur
Meerdaagse korting 5% 10% 15%
€ 85,- € 65,- € 45,-
Nu aanvragen Nu aanvragen Nu aanvragen

Overige tarieven

De kosten voor een lezing zijn afhankelijk van de mate van voorbereiding, de tijdsduur en locatie. Op basis van een persoonlijk of telefonisch voorgesprek stel ik een offerte op. Voor onderwijsinstellingen gelden aantrekkelijke kortingen.

Voor trainingen en workshops van groepen van meer dan twaalf deelnemers stel ik op maat een offerte op. Vul onderstaand formulier volledig in om contact op te nemen waarna je terug wordt gebeld om de mogelijkheden te bespreken.

Alleen bij een reistijd van meer dan 30 minuten wordt € 0,83 per minuut aan reistoeslag in rekening gebracht. Dit is € 49,80 per uur.
De reistijd is de snelste die vanaf onze postcode 9711 LR wordt aangegeven door de ANWB Routeplanner minus 30 minuten per rit.

Alle genoemde kosten zijn exclusief 21% BTW.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138