Lezingen en workshops

Je bent hier:  Home  /  Training  /  Lezingen en workshops

Martin Specken

Workshops en lezingen op maat

Tijdens evenementen geeft Martin Specken zijn eigenzinnige visie in relatie tot het thema van de dag. Dit thema wordt gekoppeld aan een of meer van de onderwerpen gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (webrichtlijnen) en social media. Dit kan in de vorm van een workshop of lezing die op maat wordt samengesteld.

Mogelijke onderwerpen

Elke individuele training of incompany groepstraining, lezingen of workshop wordt op maat samengesteld en afgestemd op de behoeften van de deelnemers. Een aantal mogelijke onderwerpen:

Werkwijze

Tijdens een voorgesprek wordt het onderwerp of thema van een workshop of lezing besproken. Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld. Het is ook mogelijk dat er meerdere sprekers door ons worden aangedragen. Wij kunnen hiermee de inhoud van meerdere workshops die parallel naast elkaar plaatsvinden op een dag organiseren.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren zowel MKB-bedrijven, freelance specialisten als diverse overheidsorganisaties.

Tarieven

De kosten voor een lezing of workshop zijn afhankelijk van de mate van voorbereiding, de tijdsduur en locatie. Voor onderwijs-instellingen werken we altijd met aantrekkelijke kortingen.

Alleen bij een reistijd van meer dan 30 minuten wordt € 0,83 per minuut aan reistoeslag in rekening gebracht. Dit is € 49,80 per uur.
De reistijd is de snelste die vanaf onze postcode 9711 LR wordt aangegeven door de ANWB Routeplanner minus 30 minuten per rit.

Alle genoemde kosten zijn exclusief 21% BTW.

 Specken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138