Trainingen en workshops

Je bent hier:  Home  /  Training

Je persoonlijke ICT-trainer

Coaching op maat, van social media tot gebruiksvriendelijk ontwerpen. meer info...

Incompany trainingen

Diverse op de praktijk gerichte trainingen en workshops op locatie. meer info...

Lezingen en workshops

Van één aansprekende lezing tot diverse workshops naast elkaar. meer info...


Martin Specken

Sinds 1996 verzorgt Martin Specken praktijkgerichte trainingen

Martin Specken traint mensen die beroepsmatig websites ontwerpen, ontwikkelen en/of onderhouden. Ook werkt hij als coach van organisaties op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid (webrichtlijnen) en social media. Zowel individueel als met incompany groepen. Of met een groter publiek in een lezing.

De praktijk staat centraal

De trainingen en workshops zijn interactief en sterk op de praktijk gericht. Er wordt gewerkt met praktijkvoorbeelden van de deelnemers zelf. Combinaties van meerdere workshops als maatwerk zijn mogelijk. Daarbij kunnen we de projectorganisatie van een dag met meerdere workshops verzorgen en/of trainingsmateriaal ontwikkelen.

Trainer Martin Specken

Als trainer heeft Martin Specken zeer veel ervaringen opgedaan bij zowel overheidsorganisaties als commerciële bedrijven. Hij is ook als parttime docent verbonden aan de opleiding Human Technology van de Hanzehogeschool Groningen. Op dit moment volgt Martin naast zijn werk ter verdere verdieping de masteropleiding Human Machine Communication aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Opdrachtgevers

Tot de opdrachtgevers behoren zowel MKB-bedrijven, freelance specialisten als diverse overheidsorganisaties. De workshop over webrichtlijnen en webredactie van de overheid bijvoorbeeld is mede door Martin ontwikkeld.

Mogelijke onderwerpen

Elke individuele training of incompany groepstraining, lezing of workshop wordt volledig op maat samengesteld en afgestemd op de eigenschappen en behoeften van de deelnemers. Een aantal mogelijke onderwerpen:

Neem contact op

Vul onderstaand formulier volledig in en wordt binnen twee werkdagen teruggebeld door Martin Specken om de wensen te bespreken.

 
CONTACT OVER ONS PORTFOLIO BLOG SOCIAL MEDIASpecken.NL  |  Carolieweg 31a, 9711 LR Groningen  |  050-3188372 of 06-53751009  |  E-mail: info [at] specken.nl  |  KvK: 02069138